Tjänster – vad jag erbjuder
Grafisk formgivning eller art direction, från små uppdrag till större – jag arbetar med det mesta som handlar om att kommunicera idéer genom form, både i print och i web.
Jag är driven, analytisk och brinner för att ta fram fungerande kommunikativa lösningar. Jag blir uppskattad av mina kunder för att jag är snabb och leverenssäker. 
I mitt nätverk finns fotografer, illustratörer, skribenter och projektledare. Jag arbetar oftast enskilt, men när det finns behov för olika kompetenser sätter jag ihop en passande arbetsgrupp. 

Erfarenhet
Jag arbetar sedan 2001 frilans som Art Director och grafisk formgivare med inriktning mot bland annat identitetsprogram, bokformgivning och kommunikationskoncept.
Jag arbetar integrerat med flera discipliner: med design, grafisk form och kommunikation i både print och webb.
Bland mina uppdragsgivare återfinns flera bokförlag och kulturinstitutioner.
Jag har också stor erfarenhet att arbeta med offentlig sektor. Under åren 2007–2012 drev jag tillsammans med Frida Sjögren och Jennifer Williams kommunikationsbyrån Franklin och tillsammans hade vi ramavtal med flera organisationer inom kommun och landsting, såsom SKL, Järfälla kommun, Sollentuna kommun och Länsstyrelsen i Stockholms län.
Exempel på kunder 2001–2020

Albert Bonnier Förlag 
Alfabeta Förlag
Blodgivarcentralen
Friskis & Svettis
Haninge Kulturhus
HSB Södertälje
Kommerskollegium
Ledarna
Länsstyrelsen i Stockholms län
Natur och Kultur
Ncc
Nypon Förlag
Nordiska Museet
Rabén & Sjögren
Riksteatern
Riksutställningar
Sollentuna kommun
Svenska FN-förbundet
Sveriges Arkitekter
Swebus
Åhléns
Örnsköldsviks kommun
Östasiatiska Museet
Back to Top